dissabte, 15 d’agost de 2015

un "Lo" inspirador de la Miriam!! LA VIDA ÉS XULA!!!

El paper que he utilitzat per crear aquest LO s'anomena "blondes" de la col·lecció Cuina. Aquests papers monocromàtics ón molt fàcils de combinar, ja que els hi pots posar tot el color que desitgis tant a les fotos com en les decoracions. 

Per donar-li moviment al fons, he estampat uns petits triangles de color rosa amb una simple goma retallada. També he utilitzat uns "glue dots" als que els hi he afegit pols d'embossing daurada per sobre i li he donat calor amb el secador d'embossing. És un triangle que queda genial i molt fàcil de realitzar. 


Per donar profunditat a les fotos, les hi he posat varis papers de colors i textures diferents per darrera, i també scraps estampats i trocets de washi tapes. Per sobre de les fotos he afegit algunes decoracions de fusta, de metall i de cartró com els números que he colorejat amb els copics. 
El segell d'Stampam "la vida és xula" m'ha anat perfecte per donar-li títol al LO. M'encanta i amb el hashtag queda genial!!! Espero que us hagi agradat aquesta aportació i que us inspiri molt!!
Fins aviat!
Míriam

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------


El papel que he usado para crear este LO se llama 'blondes' de la colección Cuina. Estos papeles monocromáticos son muy fáciles de combinar, les puedo poner todo el color que yo desee tanto en las fotos, como en los adornos.
Para darle movimiento al fondo he estampado unos pequeños triángulos rosas con una simple goma recortada. También he usado unos 'glue dots' a los que les he añadido polvos de embossing dorado por encima y he dado calor con el secador de embossing, es un truquito que queda genial y muy fácil de realizar.Para dar profunidad a las fotos les he puesto por detrás varios papeles de colores y texturas diferentes, también he usado scraps estampados y trocitos de washi tapes. Por encima de las fotos he añadido algunos adornos de madera, de metal, y de cartón cómo los números que los he coloreado con los copics.El sellito de Stampam 'la vida es xula' me ha venido genial para darle título al LO. Me encanta y junto con el hashtag queda genial! 
Espero que os haya gustado esta aportación y que os inspire mucho! 
Hasta pronto!


Miriam.
-- 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada