divendres, 29 de maig de 2015

Una targeta de 90 primaveres

De la Miriam de hisweetvanilla una de les nostres noves col·laboradores ens arriba una targeta molt i molt especial per ella.
 Per mi també ho seria una àvia d'aquesta edat s'ho mereix tot!! ;)La meva àvia fa 90 anys, i es mereix una postal alegre com ella. Li encanten els colors i les flors, es nota que va néixer a la primavera, per això les decoracions de primavera d'Stampam són ideals!
Per fer la postal he tallat una cartulina blanca a dinA5, per neutralitzar una mica els colors, i l'he doblat per la meitat per escriure dins els meus desitjos per una dia tan especial. Li he pintat una base mesclant tonalitats de verd, ho he fet amb aquarel·les i sprays. Finalment li he pintat les flors i el títol amb rotuladors i aquarel·les. Un resultat bonic, fàcil i ràpid veritat?
Estic molt contenta del resultat, i espero que li agradi a ella i a vosaltres!!


Mi abuela cumple 90 años y la ocasión requería una postal alegre como es ella. Le encantan los colores y las flores, se nota que nació en la primavera, por eso las decoraciones de esa misma temática de Stampam son ideales!
Para hacer la postal he cortado tamaño din A5 una cartulina blanca para neutralizar el colorido, y la he doblado por la mitad para poder escribir dentro mis deseos para un día tan especial. Le he pintado una base mezclando tonalidades de verde y materiales: acuarelas y sprays. Y finalmente he dado color a las flores y título con rotuladores y con acuarelas. Bonito, fácil y rápido, verdad? Estoy muy contenta con el resultado, espero que a ella y a vosotras también os guste.

 Recordeu que podeu trobar tots els nostres productes al web : stampam.net
Aquest són els productes que ha utilitzat.

Recordad que podeis encontrar todos nuestros productos al web: stampam.net
Estos son los productos que ha utilizado.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada