dimarts, 9 de desembre de 2014

més idees per a fer aquest nadal!


La nostra col·laboradora Alba Slak ens fa arribar una idea boníssima per a fer les nostres postals de nadal!! Amb les nostres peces per a decorar les estrelles i les parauletes de bones festes, són una monada!!!

Postals 6x1
Voleu fer unes postals de nadal però no teniu temps, doncs aquí teniu la solució per a fer 6 postals de cop!Només necessiteu una pàgina blanca bàsica de 30x30cm, pintura acrílica de dos colors i alguns embellisments, jo he usat els packs de nadal de Stampam. Ah, i una mica de cal·ligrafia feta també amb les pintures acríliques molt diluïdes amb aigua!

Aquí poden veure el 'layout' sencer, l'únic que heu de fer es dividir-lo en 6 parts, jo ho he marcat amb un llapis per no col.locar els elements sobre la línia on tallarem després. L'he decorat amb pintura acrílica negra i taronja, i he afegit els elements de decoració de Stampam, pintats també amb pintura acrílica.


Aquí podeu veure alguns dels detalls de les postals!

Espero que us animeu a fer postals pels vostres amics i familiars, a mi m'encanta arribar a casa i trobar a la bústia alguna cosa més a part de factures! jiji

-----------------------------------------------------------------------------

¿Queréis hacer una targetas de navidad pero no tenéis tiempo? pues aquí tenéis la solución para hacer 6 targetas de navidad de una sola vez!Sólo necesitáis una página blanca de 30x30cm, pintura acrílica y algunos embellisments, yo he usado los de Stampam. Ah, y un poco de caligrafía hecha con las pinturas acrílicas muy diluidas en agua.

Aquí podéis ver el layout entero, antes de recortarlo. Yo lo he dividido en 6 partes iguales marcándolo con un lápiz, para ver donde cortaremos y no poner ningún elemento de decoración encima. Lo he decorado con pintura acrílica naranja y negra y he añadido los elementos de decoración de Stampam.


Aqui podéis ver algunos detalles de las postales de navidad...

Espero que os animéis a hacer postales para vuestro amigos y familiares, que a mi me gusta mucho llegar a casa y encontrar en el buzón algo más que facturas! jiji

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada