divendres, 21 de març de 2014

Ja arriben les primeres col·laboracions!!!


Aquest post l'escriu l'Alba Màdico, del blog: http://planetaslak.blogspot.com.
És una de les noves col·laboradores d'stampam.net!!
I ens envia "LO" super bonic amb les nostres fustetes en català!!

Si, segueixo traient-li molt profit al curs de Studio Calico de ''Life Scripted'' de la Kal Barteski! M'encanta com queda la cal·ligrafia sobre els papers bàsics blancs, i després de provar-ho amb tinta xina, mister huey's, pintura acrílica,... el resultat que m'agrada més és amb pintura gouache amb una mica d'aigua!

Així que amb gouache negre, un paper bàsic, abc's antics, les fustetes en català de decoració i una mica de gesso vaig fer un Layout! Les fotos són d'una excursió per Siurana, la Mussara,... amb unes vistes increïbles del Montsant!

clicka a la imatge per veure-la més gran
He de reconèixer que vaig tindre el fons fet uns quants dies perquè m'agradava així, sense fotos! Al final vaig veure que el fons tenia tant de protagonisme que no calia gaire més, una mica de gesso per tindre una zona per a fer el journaling, i les fustestes en català de Stapam per a decorar.... i llest!


De les fustetes en català hi ha paraules com somriure, petons, feliç,... i les podeu comprar directament a la seva web! A mi m'encanten perquè és difícil trobar coses en català per a fer scrap i que m'agradi el disseny!
També hi ha estrelles, cors, fletxes,...

fes click a la imatge per veure-la més gran

Podeu comprar les fustetes directament per la seva  web! o vindre a Sitges on les trobareu a la parada de Jiménez Fotografia! Ens veiem a Sitges!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada